DRÖNARFOTO

FLYGFOTO & FLYGFILM MED DRÖNARE

Vi kan flygfota och flygfilma alla tänkbara objekt, aktiviteter och upplevelser. Drönarfoto är ett smidigt och säkert sätt att visa en bra översikt av ett område som vanligtvis är mycket svårt att se, t.ex en mäklare som vill visa ett fantastiskt läge. Eller höghöjds inspektion av vindkraftverk. Bara fantasin sätter gränserna till vad du kan göra – vi är här för att förverkliga din vision och är alltid intresserade av nya projekt och roliga idéer!

Flygmaskinen är av märket DJI, vilka är ledande på marknaden inom drönarteknik för kommersiellt bruk. Vi flyger alltid med videolänk, s.k. FPV, dvs att vi alltid kan se vad vi filmar eller fotograferar i realtid. Det innebär att du som beställare har möjlighet att se resultatet redan när drönaren är i luften och kommunicera med piloten/fotografen för bästa resultat.

Flygbilder ger ett unikt perspektiv fullt med detaljer som man aldrig kan få från marken. Man kan både fånga en känsla och skapa informativa bilder över en fastighet eller ett område.

 

Ja, jag vill ringa direkt!  Jag vill skicka mail!

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

FÖRETAGSREKLAM

Marknadsför ert företag med bilder från ett nytt perspektiv. Det kan vara bilder eller video till er hemsida eller annan reklam.
Varför inte fotografera nästa konferens med drönare?

MÄKLARE

Det finns många fördelar med att använda en drönare för mäklare, genom att fotografera unika flygfoto/flygfilmer på fastigheter, tomter och områden kan man med bild bättre beskriva objektet. Flygfoto ger en ytterligare dimension och känsla utöver traditionellt foto, samt kan förmedla en fastighetens unika läge och omgivningar.
Video blir allt mer populärt och att kunna presentera ett område ovanifrån med hjälp av drönare så får kunden en betydligt bättre uppfattning. Vi hjälper er även med hela videopresentationer av objekt.

PRIVAT

Vill Du ha ett vackert foto på ditt hus, sommarstuga, eller familjegården från ovan? Det kan vara ett härligt minne att hänga upp i vardagsrummet. Kanske kan det var en bara present? Ge bort ett flygfoto över huset, sommarstugan eller ditt speciella smultronställe.

BYGGFÖRETAG

Kompletta dokumentationer av fastigheter, tomter och områden från hög höjd och varierade vinklar visar avstånd till tillfartsleder och närliggande anläggningar. Inspektion av hustak och andra byggnader.
Vi filmar och fotograferar pågående eller färdiga byggprojekt och dokumenterar fortskridandet av nybyggnadsprojekt. Vi kan även skapa försäljningsmaterial till er hemsida eller prospekt. Med hjälp av våra filmer kan ni visa utsikten från våningen högsta våningen på ett hus som inte byggt än.

HÖGHÖJDS INSPEKTIONER

Besiktning av vindkraftverk och andra saker på mycket hög höjd. Vi kan göra livet enklare för alla typer av inspektioner. Nu kan ni spara både tid och pengar med att inspektera med drönare. Denna metod ersätter traditionella, dyra tekniker som repklättring och skylift. Det är dessutom mycket säkrare för er personal.

TIDNINGAR

Vid speciella nyhetshändelser kan filmer från van med drönare ge en helhetsbild som kan vara mycket svår att uppnå från marken.

JORDBRUK

Kontrollera dina åkrar med drönare. Vi filmar för jord- och lantbrukare. Drönaren ger dig bland annat möjlighet att kunna inspektera dina marker, hitta flyghavre och vilt samt tillse betesdjur. När vi flyger kan du se vad drönaren filmar.
Samtidigt sparar kameran bilder och filmer av området.

SKOGSÄGARE & MARKÄGARE

Vid försäljning av skog så är det väldigt effektivt att skapa översikter över skogsområden med drönare. Genom att skapa flygfilmer över området så för kunden översikt och även aktuell status på området.

Skadekontroll? Vi levererar även foton som ger en bra översikt När stormar har härjat så får man snabbt en överblick med hjälp av drönare. Effektivisera skogsmaskinskörningen genom uppdaterade bilder från området och spara pengar.

TILLSTÅND & SÄKERHET

Vi flyger aldrig över människor eller djur som inte ingår i produktionen, och förbehåller oss rätten att ställa in eller avbryta en flygning om väder eller andra omständigheter påverkar säkerheten för person eller egendom.

Vi har kommersiellt tillstånd för flygfotografering och flygfilm. Tillståndet utfärdas av Transportstyrelsen.

Verksamheten kräver också en speciell flygansvarsförsäkring, vilken vi har tecknat med Inter Hannover som är ett av världens största företag inom specialförsäkringar av luftfarkoster, UAS. Vi följer försvarsmaktens riktlinjer för flygfoto inom Sveriges gränser.

Fotografering Drönare Varberg

TS_Sv_2V_Blue2

fotograf-jonas-arneson-flygfoto-drönare-varberg

fotograf-jonas-arneson-flygfoto-drönare-falkenberg

RING ELLER MAILA MIG FÖR PRISFÖRSLAG

Ja, jag vill ringa direkt!  Jag vill skicka mail!