PERSONALBILDER & PORTRÄTT

Jag fotograferar snygga och enhetliga personalbilder på plats hos er, i miljö eller i min studio. Alla är välkomna, företag, organisationer, stora som små samt tidningar och bokförlag.

Behöver ni nya bilder på er personal, VD eller styrelse till bildbanken? Bra porträtt till årsredovisningen, CV eller i företagets pressarkiv? Då har ni hittat rätt!
Hur marknadsför du dig och ditt företag? Bra bilder är a & o för dagens företag – Det är företagets profil utåt vilket idag blir otroligt viktigt när det sprids bilder och information som aldrig förr. Behöver ni hjälp med personalporträtt eller verksamhetsfotografering så är ni varmt välkomna att höra av er till mig! Slå gärna en signal eller kom förbi studion. Jag finns i TRIVAS-huset i Varberg!

– Proffsigt & smidigt –

Antingen kommer vi till er med portabel studioutrustning och de som ska fotograferas behöver vi då bara ”låna” en kort stund. Eller så tar vi bilder i studion. Vi kan välja mellan att fotografera i miljö nära ert företag eller med studiobakgrund, vit, svart, grå eller vad ni vill! Fast pris med en startkostnad och ett pris per person!
Stor erfarenhet av att ”ta folk” – brukar få både lagerkillen och styrelseordföranden att slappna av och se bra ut på bild!
Efter fotograferingen lägger vi upp de bästa bilderna på en webbsajt där ni kan gå in och välja vilka bilder ni vill ha i lugn och ro!
Vi har alltid med dubbla kamerahus osv, för att slippa avbryta om något går sönder under fotograferingen.

EXEMPEL PÅ PERSONALBILDER


RING ELLER MAILA MIG FÖR PRISFÖRSLAG

Ja, jag vill ringa direkt!  Jag vill skicka mail!