Produktfotografering 360 grader

 Få snurr på din försäljning med 360º foto
i världsklass för hemsidor & e-handel!

 

Vi erbjuder webanpassad specialfotografering av produkter, och har den smidigaste och snabbaste lösningen för visning på webb och läsplattor. Dina kunder kan rotera, förstora, och få en mer spännande upplevelse på hemsidan. Kontakta oss för mer information, priser mm!

NYFIKEN PÅ ATT FÅ REDA PÅ MER?

Lämna gärna namn eller nummer – eller ring Jonas på 0709-72 85 61


SE ETT URVAL NEDAN FRÅN VÅRT SHOWROOM

VARFÖR SKA MAN HA 360 foto?

I den stenhårda konkurrensen inom e-handel i Sverige så gäller det att sticka ut. Man kan konkurrera med priser till en viss gräns. Men att ge kunden det där lilla extra för att köpa just hos er.

Att kunna rotera och utforska hela produkten är snart en självklarhet samt en stor konkurrensfördel, sitta med sin surfplatta eller smartphone i soffan och nästan kunna känna produktens material i handen. Det är det som är avgörande!

 

FUNGERAR PÅ ALLA PLATTFORMAR

Vår 360 snurra fungerar på alla plattformar. Det spelar ingen roll om kunden sitter på en gammal PC eller nyaste surfplattan. Det är både HTML5 & Flash inbyggt – Snurran känner av vilket som passar bästa att visa beroende på vilken typ av dator/enhet man använder. Kunden märker ingen skillnad

I DE RÄTTA HÄNDERNA

Vi använder oss av utrustning och programvara från Orbitvu – som är världsledande inom 360° produktfotografering.

Era produkter ger ett bättre intryck för alla era kunder, vilket leder till ökad försäljning.  Vi ökar nivån av interaktion som gör att era kunder stannar kvar längre på er sida. En 360°-fotografering ger också mycket mer än bara en bild!

Vi hjälper dig hela vägen från fotografering till att lägga in snurran på er sida!

VAD SÄGS DET OM 360

360-foto-varberg-04

SNABBA LEVERANSER

 

360-foto-varberg-06

VI ÄR DÄR FÖR DIG

 

360-foto-varberg-05

Nöjda kunder