REKLAMFOTO

VERKSAMHETSBILDER, IMAGEBILDER & GENREBILDER

Reklamfoto till företag kan vara många olika saker. Egentligen allt från enkla porträtt på hemsidan till bilder för stora reklamkampanjer. Men verksamhetsbilder och genrebilder är en sorts berättande reklamfoton som används till hemsidor, annonser, trycksaker osv.

Exempelvis en skola behöver bilder till deras broschyrer – Bilder som säger hur kul, lärorikt och inspirerande det är att studera på just deras skola. Jag hjälper företag stora som små, att bygga upp en bildbank med imagebilder. Ovärderligt för marknadsavdelningen när dom ska presentera ert företag för nya kunder.

Söker ni fotograf för ert företag i Halland eller resten av Sverige? Jag tar snygga och engagerande bilder med rätt känsla till hemsida, broschyr, tidning eller årsredovisning. Bra bilder är väldigt viktigt i dagens informations samhälle. Jag kan hjälpa ert företag att ta fram rätt profil ut till era kunder. Vad vill ni lyfta fram? Vilken känsla eftersträvar ni? Vill ni ha med människor i bilderna? Behöver vi stylist eller extra rekvisita? Hur ska bilderna användas?

Jag använder oftast befintligt ljus och ljussätter endast sparsamt för att få ett naturligt och härligt ljus i bilderna från det bästa i er miljö eller i studion i TRIVAS-huset.

Hör gärna av er för ett förutsättningslöst samtal om hur jag kan hjälpa er med stora som små projekt, om ni har egna bra idéer, eller be er reklambyrå kontakta mig.

SKICKA EN FÖRFRÅGAN

MER INFO

  • Verksamhetsbilder fotograferas nästan alltid på ert företag.
  • Vi har enkla och tydliga prislistor och gör allt för att leveransen ska bli så smidig som möjligt.
  • Stor erfarenhet av att ”ta folk” – brukar få både lagerkillen och styrelseordföranden att slappna av och se bra ut på bild!
  • Efter fotograferingen lägger vi upp de bästa bilderna på en webbsajt där ni kan gå in och välja vilka bilder ni vill ha i lugn och ro!
  • Vi har alltid med dubbla kamerahus osv, för att slippa avbryta om något går sönder under fotograferingen.


Skrolla ner för att se bildexempel eller läs något av blogginläggen som handlar om verksamhetsbilder!