Skip to main content

Stop Motion animering

Lekfullt och informativt

Stop Motion

Jag hjälper er med fotografering och filming med drönare  – jag är här för att förverkliga er vision och är alltid intresserad av nya projekt och roliga idéer!

Vad är stop motion?

Stop motion animering är en filmteknik, där man flyttar föremål steg för steg för att få dom att komma till liv. Man fotograferar en ruta i taget och flyttar objektet mellan varje exponering. Dessa exponeringar gör man en video av. När man sedan spelar upp videon skapar man illusionen av att objekten magiskt rör på sig.

Den här tekniken lämpar sig bra när man vill göra en informativ film på ett lekfullt sätt. Det är ett väldigt snyggt och effektivt sätt att visa en funktion eller tjänst.

Perfekt för sociala medier

På sociala medier som Facebook och Instagram tittar man på korta videor flera gånger om dagen och det har blivit det mest populära sättet att göra reklam för tjänster eller produkter.

Samtidigt är det svårt att bibehålla en persons uppmärksamhet längre än 30 sekunder. Därför måste man snabbt göra ett bestående intryck.

Stop motion animering är en mycket populär animationstyp för marknadsföring och på grund av dess mångsidighet kan en Stop motion film verkligen göras unik.

Exempelvideor

Här finns fler av mina filmer