Skip to main content

Ett gyllene tillfälle

Att anlita en fotograf till ett event eller en konferens är ett gyllene tillfälle att få bra och prisvärda bilder till ert företags marknadsföring. Förutom att man får proffsiga bilder från själva eventet så kan man t.ex. passa på att fotografera personalbilder. Alla är ju ändå samlade!

Ett föredöme

Fotografen Stefan Tell har skrivit ett långt och läsvärt inlägg på sin blogg i detta ämne.

”Evenemang behöver fotograf

Egentligen skulle det räcka med rubriken, men då kanske det mer skulle låta som en kontaktannons? Det är det inte.

Jag ser det mer som ett önsketänkade från min sida, att varenda företag och organisation kunde fundera redan innan de hade bokat sitt event: ”hur ska vi dra nytta av alla fina bilder vi kommer få?”. Dvs alltid tänka på att boka in en fotograf. I god tid.”

– Stefan Tell

 

Stefan är ett föredöme bland oss fotografer. Han är öppen och delar med sig av sina erfarenheter och arbetsätt på sin blogg. Han tipsar och hjälper sina kollegor, dessutom tar han grymma bilder. Tack Stefan för dina kunskaps bidrag till oss andra fotografer!

Behöver ni en fotograf?

Är ni i behov av en fotograf till konferens eller event på Västkusten så ar ni hamnat rätt. Läs gärna om hur jag fotograferade en konferens i Halmstad  sedan. Eller kolla in mina sidor för reklambilder eller personalbilder.

Leave a Reply