Skip to main content

Reportage till Polistidningen

Pressfoto och bildjournalistik ligger mig varm om hjärtat. Det var så jag började min karriär som fotograf. Jag var ständigt vikarie på lokaltidningen Hallands Nyheter och drömde om jobb på som stora dagstidningarna. Men jag är också en realist och insåg att tidningsbranschen var kraftigt på väg neråt. Därför jag sökte mig till nya områden inom fotografering.

Alltid kul

Det är verkligen alltid kul när man får chansen att jobba med tidningar. Det blir inte jätteofta – Men när tidningar och redaktioner gör reportage eller intervjuer här runt omkring Varberg så finns jag tillgänglig.

Det faller sig naturligt för mig och jag vet vad redaktören vill ha för typ av bilder. Så när dom ringde från Polis Tidningen och ville ha hjälp med bilder på en präst och varit polis tidigare blev jag självklart intresserad. Vilken bra story!

Reportage till Polistidningen

Det finns inte mycket att säga om själva jobbet förutom att vi träffades på hans nuvarande arbetsplats och det är alltid trevligt att fotografera inne i en kyrka. Det är ofta härligt ljus och fina miljöer.

Så här blev reportaget både i tryckt from och på webben. Som bonus lägger jag in en fin bild på “Präst Martin” som tyvärr inte fick plats i tidningen.

Leave a Reply